På vei til Storefjell Hotell

Hei! Nå sitter jeg på toget på vei til Storefjell Hotell! Vi skal være der i hele helgen, og vi blir en nokså stor gjeng: jeg, mamma, Stine (min søster), mormor, bestefar, tante, onkel, Anne og Kine (kusinene mine). Pappa kunne ikke være med siden han er sikkert på en eller annen plattform og skrur på noen rør, hehe. Han jobber altså i Nordsjøen :)

Det som er litt synd er at jeg skulle egentlig ha forestilling denne helgen... Jeg hadde til og med hovedrollen i "En midtsommernatts drøm" som stykket heter. Men jeg kunne ikke spille siden det var mormor og bestefar som bestilte denne reisen, og ga den i julegave til jul. Da jeg fant ut at forestillingen var samme helg, kunne vi ikke endre på bestillingen siden mormor og bestefar hadde allerede betalt for togreise og hotell...

Jeg skal heller spille på Stord Teaterfestival noe som jeg gleder meg veldig til! Gruer meg også litt, siden jeg ikke får noen slags generalprøve før forestillingen. Jeg har heller ikke fått sett på kulissene enda, men kanskje jeg er heldig og vi får satt de opp på øvingen på torsdag!

I hvert fall - jeg oppfordrer alle, både Askøyværinger og Bergensere og alle dere andre som bor rundt Askøy og Bergen, om å ta turen til Ravnanger Grendahus på Askøy (kl. 19.00 på lørdag og kl.17.00 på søndag), for å se mine kjære skuespillerkollegaer framføre "En midtsommernattsdrøm".

En liten melding til mine kjære skuespillerkollegaer: Lykke til folkens. Dere klarer dette!

Frøken SkogheimIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits