På tide å blogge igjen
Høsten 2014 skrev jeg om at jeg skulle begynne på Forkurset til Ingeniørutdanningen, samtidig som fagprøven min nærmet seg meg stormskritt! Den 21. januar 2014 bestod jeg fagprøven min med «Bestått Meget Godt» som karakter!For en fin dag! Første del var svært nervepirrende når jeg måtte gjennomgå selve prøven, men da jeg var ferdig var jeg sikker på at jeg var jordklodens lykkeligste jente! Etter fire års utdanning hadde jeg endelig nådd målet mitt, og jeg kunne fra nå av kalle meg selv Kjemiprosessoperatør. Det kriblet i magen min hver gang jeg tenkte på det!

Jeg fikk jobb videre hos BIR Avfallsenergi, og skulle fra nå av jobbe vanlig skiftplan. Selv om jeg var ferdig med fagprøven, hadde jeg ikke tid til å slappe av. Jeg var allerede godt i gang med Forkurset ved siden av jobben. Jeg må innrømme at dette er noe av det mest krevende jeg har gjort. Det ble lite med søvn disse månedene, med kun fokus på jobb og skole. Jeg dro likevel på audition da Musikalhuset skulles sette opp «Sound of Music» i Bergen, og fikk rolle som Nonne/Ensamble.Åå, så kjekt vi hadde det!!

Etter eksamener og forestillingene var over, kunne jeg endelig ta meg en ordentlig ferie. Familien min og jeg dro til Kypros og storkoste oss her. Var virkelig deilig å ligge på stranden uten matteboken, manuset eller prosesskjemi-boken i hånden. Men må få sagt at jeg storkoste meg virkelig under forestillingene! Det var et eventyr...

Tiden etter har gått med til jobbing og å være med venner og familie. Det har vært kjekt å kunne «kjede» seg litt også nå som jeg ikke har fått tid til å kjede meg på en god stund, hehe!

Jeg har forresten en kjempespennende nyhet å komme med!!!
Meeen den nyheten avsløres ikke før neste innlegg, så stay tuned!

 

heleneskogheim

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits