Tips til varierte middagsmenyer, del 3
Matutfordringen min fortsetter, og i dag prøvde jeg meg på koteletter med grønnsaker! I de kommende ukene skal jeg nemlig prøve å spise billige, sunne og varierte middager hentet fra Studenttorget
sin nettside. Denne gangen pyntet jeg litt på oppskriften ved å blande den med Fru Timian (matblogg)
sin oppskrift, samtidig som jeg selv improviserte litt.
ONSDAG - Koteletter med grønnsaker
Du trenger:
1 sommerkotelett
2 poteter
1 gulrot
Salt
Pepper
2 fedd hvitløk
1/2 løk
Litt matfløte
1. Skrell poteter, og sett dem på kok.
2. Hakk opp grønnsaker og løk.
3. Krydre kotelettene med salt og pepper, og stek dem på svak varme.
4. Tilsett hvitløken, løk og resten av grønnsakene.
5. Tilsett cremé fresh eller matfløte (jeg hadde kun matfløte i kjøleskapet), og la dette surre i noen minutter.
Så er den klar for servering!
heleneskogheim
Anette
03.02.2016 kl.22:04